designizmus PRO BONO

 

Szeretünk alkotni. A logó-, és arculattervezés számunkra hivatás, szenvedély és életforma. Ezért is hoztuk létre a designizmus PRO BONO programot.

Minden vállalkozásnak szüksége van egy egységes megjelenésre; profi logó-, és arculattervre, egy kifejező vállalati identitásra. Lehetsz fodrász, Zrt. vezérigazgató, asztalos, ügyvéd vagy vadakat terelő juhász – neked (cégednek ) is szükséged van egy jól működő arculatra. Mi hiszünk abban – és a tapasztalatok is azt mutatják – hogy átgondolt és következetes megjelenéssel olyan ügyfélkört is elérhetünk, amit eddig soha. Az a cég, amely hangsúlyt fektet a megjelenésére, azt az üzenetet közvetíti, hogy alapos és konzekvens.

Mi ebben segítünk neked: minden évben 1 cégnek ( egyéni vállalkozó, egyéni cég, kft, bt, zrt ) támogatjuk az indulását profi arculattervezéssel. Elkészítjük a logót, megtervezzük az arculatot és a weboldalt. Ingyen. Mindezt csupán azért, mert szeretjük amit csinálunk és szeretnénk, ha minél több átgondolt, profi megjelenésű cég lenne a hazai és nemzetközi piacon.

 

A 2019. évi designizmus PRO BONO pályázatának nyertese: Vándor Krisztina textiltervező művész.


 

A 2018. évi pályázatának a nyertese: 4D4M Studio Kft! – MEGNÉZEM