Instant logó

Instant logó - csak forró víz kell hozzá!

A forró víz ez esetben a te márkád, céged neve. Ezen kívül hidd el, hogy semmi másra nem lesz szükség, hiszen az instant logó egy már 100%-os, a helyes arányokkal rendelkező, jól működő, kész vektoros logó. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy neked tetszőt, majd a kép alatti azonosítóra klikkelve elküldeni nekünk a cégnevedet!

Ezekből a logókból egyetlen egy darab készült, így amelyiket kiválasztod, az lekerül a weboldalról és minden felhasználási jog – egy szerződés aláírását követően – átruházódik rád. 

Fenntarthatóság, fenntartható fejlődés – másképp.

Minden cégnek úgy kell kialakítania a vállalati politikáját, hogy végiggondolja, tevékenységével, működésével milyen hatást gyakorol a környezetre és a társadalomra.

A társadalmi felelősségvállalás igen sokrétű, és csak kis része a környezettudatosság – ami ráadásul nem csak abban nyilvánul meg, hogy a munkahelyen szelektíven gyűjtjük a hulladékot vagy csökkentjük a húsfogyasztást. 

Éppen ezért mi, a designizmus-nál fenntarthatósági stratégiát hoztunk létre: tavaly bevezettük az online logó-, és arculatfelméréseket, ezáltal csökkentettük a károsanyag-kibocsátást. Nem tartunk fenn irodát, az otthonunkból dolgozunk, így számos megújuló energiát tudunk használni. Az idei évben pedig elindítottuk az “instant logó” szolgáltatásunkat, hogy a már elkészült, de fiókban porosodó terveket újra tudjuk hasznosítani, ezáltal költséghatékony módon segítsük a kisebb cégek, vállalkozások profi megjelenését. 

Olcsó, jó és gyors? Lehetetlen. Vagy mégsem? – a tervezés menete

Egy jó logó megtervezése nem 10 perces művelet, még akkor sem, ha a felmérés során a tervezőgrafikus fejében már elkezdenek körvonalazódni a lehetségeses irányok. A logó minden esetben egy jól átgondolt tervezési folyamat eredménye, melynek része egy kutatási, elemzési, ötletelési, kézi vázlatolási, vektorizálási és prezentációs szakasz. Az igényfelmérés, az ügyféllel való kapcsolattartás, a logó prezentációja és a lehetséges korrektúrafordulók mind-mind meghosszabbíthatják a tervezési folyamatot.

Egy instant logó esetében ez a folyamat azonban megáll a vektorizálási pont után, hiszen ezek a logók nem kerülnek be a prezentált logók közé, (ti. logótervezésnél nem két-három, hanem hat-hét terv is születhet egyidejűleg)  Így, ahelyett, hogy hagynánk a fiók mélyén porosodni ezeket a nagyszerű terveket, ily módon hasznosítjuk újra őket. 

Beleszeretettem az egyik tervbe – hogyan jutok hozzá?

Mi sem egyszerűbb ennél: a logó alatti “azonosítóra kattintva töltsd ki az adatlapot és mi 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. A kiválasztott logóban kicseréljük a feliratot az általad megadott szövegre, jpeg képként átküldjük neked és ha továbbra is úgy érzed, hogy ő a kiválasztott, szerződéskötést és számlázást követően a logót vektoros és pixelgrafikus formában is elküldjük neked. 

Milyen költséggel jár ez?

Egy instant logó ára töredéke egy hagyományosan felépített logótervnek: hiszen amíg egy teljesen egyedi logótervezés a felméréstől a prezentációig akár 3 hetet is igénybe vehet, itt legkésőbb 72 órán belül kézbe kapod a logódat, mindössze 35.000 forintért. Tulajdonképpen az időn spórolsz, nem a minőségen.

Tovább is van – nem hagyunk magadra

Minden arculat alapja egy logó. Minden jól működő arculat alapja egy profi logó. Utóbbi gyakran az arculati elemeken tud kiteljesedni, ezért mindenképpen arra törekszünk, hogy egy átgondolt, következetes identitást valósítsunk meg számodra. Vagyis ha még szeretnél névjegykártyát, weboldalt, csomagolástervet vagy bármilyen arculati elemet, természetesen ebben is tudunk segíteni. 

Nem találtad meg az igazit? Itt írhatsz nekünk!