Egy vizuális identitás születése - avagy hogyan tervezünk?

Mi sem egyszerűbb ennél: kitaláljuk a gondolataidat. Azokat is, amikre még nem is gondoltál. Csak jól kell kérdezni. Az első lépés tehát az igényfelmérés: megkérdezünk, mivel foglalkozol, hová pozícionálod magad, mit szeretnél elérni, hogyan látod magad a jövőben. Mindezt egy általunk fejlesztett kérdőív segítségével tesszük, így tényleg minden rólad szól majd.

Tervezés menete – nem olyan bonyolult, mint gondolod

Mi nem készítünk 10 logótervet és nincs 10 korrektúraforduló sem. Bízunk a szaktudásunkban, és bízunk abban, hogy Te is bízol a szakértelmünkben. Minden munkánkért felelősséget vállalunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Büszkék vagyunk mindarra, amit alkottunk, ezért minden munkánkat különös odafigyeléssel készítjük el. A minőség iránti igény nálunk belülről fakad.


Az elkészült terveket mindig személyesen prezentáljuk. Hidd el, egy ilyen logóprezentáció mindig izgalmas, érdekes és különleges.

Merj váltani, változtatni – mi itt vagyunk és segítünk neked ebben

Ahogy mi változunk, úgy változik körülöttünk a világ. – azaz egy profi, átgondolt cégarculat más megvilágításba helyezi a céget, és ezáltal olyan ügyfélkört is elérhetünk, amit előtte soha.