Egy vizuális identitás születése - avagy hogyan tervezünk?

Mi sem egyszerűbb ennél: kitaláljuk a gondolataidat. Azokat is, amikre még nem is gondoltál. Csak jól kell kérdezni. Az első lépés tehát az igényfelmérés: megkérdezünk, mivel foglalkozol, hová pozícionálod magad, mit szeretnél elérni, hogyan látod magad a jövőben. Mindezt egy általunk fejlesztett kérdőív segítségével tesszük, így tényleg minden rólad szól majd. A felmérés online, zoom szoftver segítségével történik a jelenlegi, COVID-19 helyzetre való tekintettel.

Az elkészült terveket egy általunk készített videóprezentáció segítségével adjuk át, így bármikor újranézhető. Hidd el, egy ilyen logóprezentáció mindig izgalmas, érdekes és különleges, még akkor is, ha személyesen nem tudunk jelen lenni.

Tervezés menete – nem olyan bonyolult, mint gondolod

Mi nem készítünk 10 logótervet és nincs 10 korrektúraforduló sem. Bízunk a szaktudásunkban, és bízunk abban, hogy Te is bízol a szakértelmünkben. Minden munkánkért felelősséget vállalunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Büszkék vagyunk mindarra, amit alkottunk, ezért minden munkánkat különös odafigyeléssel készítjük el. A minőség iránti igény nálunk belülről fakad.

Merj váltani, változtatni – mi itt vagyunk és segítünk neked ebben

Ahogy mi változunk, úgy változik körülöttünk a világ. – azaz egy profi, átgondolt cégarculat más megvilágításba helyezi a céget, és ezáltal olyan ügyfélkört is elérhetünk, amit előtte soha.

Szeretnél többet tudni? Kíváncsi vagy az árainkra?