Kezdd el megvalósítani az álmaidat! Mi segítünk neked ebben!

Logót és arculatot tervezünk. 
Vagyis mi úgy fogalmazunk, hogy identitást és változást tervezünk. 

Készen állsz arra, hogy új szintre lépj?

Minden munkánkért felelősséget vállalunk, a tervezéstől a kivitelezésig. Büszkék vagyunk mindarra, amit alkottunk, ezért minden munkánkat különös odafigyeléssel készítjük el.
A minőség iránti igény nálunk belülről fakad. 


Nem foglalkozunk márkaépítéssel és marketinggel. Ezt azokra az emberekre bízzuk, akik ebben tényleg profik, és megvan hozzá a kellő szaktudásuk. Szerintünk a polihisztorok kora lejárt.
Hisszük, hogy ha csak arra fókuszálunk, amiben igazán profik vagyunk, eredményesebbek leszünk.

Egy jó tervhez, legyen az logó, web vagy névjegykártya, elengedhetetlen az esztétikai és arányérzék. Hisszük, hogy mindkettővel rendelkezünk; nézd végig a portfoliónkat és bizonyosodj meg erről a saját szemeddel. Azon dolgozunk, hogy igazi értékeket teremtsünk megalkuvás nélkül.

Adj teret az egyéniségednek – avagy logótervezés szerintünk

Tudjuk, megtanultuk, hogy a logó egy eszköz; cégek, márkák jelölésére szolgál. Mi mégis kicsit másként tekintünk rá: a logó számunkra műalkotás és önkifejezési eszköz.  

Stratégiai érték.

Vizuálisan képviselt eredetiség.
Őszinteség.

Intelligencia.

Nálunk nem találsz árnyékos, színátmenetes és szivárványszínű logót, mert már a tervezés során gondolunk a logó utóéletére is:  bár egyre szélesebb spektrumú a kivitelezési technológiák skálája, mégis például egy átmenetes logót hímezni nagyon nehézkes és nem garantál esztétikus végeredményt.  Mi nemcsak azért használjuk az intelligens tervezés kifejezést, mert jól hangzik. Mi tényleg így dolgozunk.

Szeretnél többet tudni? Kérj tőlünk ajánlatot!